Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd.

Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd.
1
Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ZhenDa
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιδρυμένη το 2010, η Co. βουρτσών Anhui Zhenda, ΕΠΕ έχει εντοπίσει σε Qianshan, την επαρχιακή ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Anhui, καθώς επίσης και τη βάση βιομηχανίας βουρτσών στην Κίνα. Είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ενσωματώνει την επιχείρηση της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής, και των πωλήσεων. Έχει ένα καταχωρημένο κεφάλαιο Yuan 8 εκατομμυρίων και ενός διαστήματος πατωμάτων 20.000 τετραγωνικών μέτρων. Το 2019, η επιχείρηση είπε ψέματα στον πίνακα επιστήμης και καινοτομίας του εμπορικού κέντρου μεταβιβάσεων δικαιοσύνης Anhui.

Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 100 ξένους αγοραστές, παράγει κυρίως τις βούρτσες οδικών οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, βούρτσες αφαίρεσης χιονιού, βούρτσα τριφτών πατωμάτων, βούρτσα λουρίδων, γυαλίζοντας βούρτσες, βιομηχανικός κύλινδρος βουρτσών, βούρτσα τρυπανιών, βούρτσες αγελάδων, και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας είναι ευπρόσδεκτα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η επιχείρηση έχει τα γραφεία οργάνωσης στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, και Hefei. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει τα προϊόντα στα γραφεία του οικονομικού και εμπορικού συμβούλου της πρεσβείας 14 χωρών σε όλο τον κόσμο. Εκτός αυτού, η επιχείρηση έχει συμμετάσχει ενεργά στις εσωτερικές και διεθνείς εκθέσεις. Στα διαδοχικά έτη, η επιχείρηση κέρδισε το βραβείο των «top 10 βιομηχανικών επιχειρήσεων» και των «top 10 περιεκτικών επιχειρήσεων» της κινεζικής βάσης βιομηχανίας βουρτσών.
Η επιχείρηση έχει ιδρύσει ένα κέντρο βιομηχανία-πανεπιστημιακός-ερευνητικής συνεργασίας και ένα ενωμένο εργαστήριο, μέσω της συνεργασίας με το ίδρυμα στερεάς κατάστασης φυσικής και το ίδρυμα ευφυών μηχανών της κινεζικής ακαδημίας των επιστημών, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Hefei, του πανεπιστημίου Anhui, του πανεπιστημίου Anhui Jianzhu, και των γνωστών εξεταστικών οργάνων, και άλλων κέντρων επιθεώρησης. Η επιχείρηση έχει μια ομάδα επιστημονικής έρευνας με ένα βαθύ θεωρητικό ίδρυμα, μια υψηλή τεχνική βασική εκπαίδευση, και ισχυρές ικανότητες ερευνητικής ανάπτυξης. Η εστίαση της επιχείρησης είναι στην έρευνα των φυσικών και χημικών ιδιοτήτων των υλικών και της καινοτομίας και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας προετοιμασιών των υλικών. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της επιχείρησης έχουν τις ιδιότητες της υψηλών ανθεκτικότητας, της ένδυση-αντίστασης, και του μη-ευφλέκτου. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει αναλάβει επίσης διάφορα εθνικά και επαρχιακά βασικά προγράμματα επιστημονικής έρευνας και έχει λάβει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων 37 εξουσιοδοτημένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και 37 πρακτικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Οι άριστες δυνατότητες στη ανάπτυξη προϊόντος, το σχέδιο, και την παραγωγή έχουν θέσει στερεά θεμέλια για τις πωλήσεις προϊόντων και έχουν εξασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη του εσωτερικού και εξωτερικού εμπορίου.

Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1                Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2                     Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Anhui Zhenda Brush Industry Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

Υπηρεσία

Η βούρτσα Zhenda είναι βιομηχανικοί κατασκευαστής βουρτσών και προμηθευτής της βούρτσας οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων συνήθειας, βούρτσα τριφτών πατωμάτων, sander γυαλίζοντας βούρτσα, weatherproofing λουρίδων βούρτσα, και ούτω καθεξής. Οι βούρτσες μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία σε μια ευρεία σειρά των μεγεθών, και με έναν μεγάλο αριθμό τύπων, σχεδιαγραμμάτων, και κατόχων σκληρών τριχών για να εγκαταστήσουν τις διάφορες απαιτήσεις εφαρμογής. Το προσαρμοσμένο χαρακτηριστικό σχεδιασμού βουρτσών μας θα σας βοηθήσει στη δημιουργία της τέλειας βούρτσας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, εάν απαιτείτε τις μικρές ποσότητες ή μεγάλος.

Στοιχεία επικοινωνίας